diumenge, 3 de setembre del 2017

ENCAMP ENCETA UN MES DE SETEMBRE FARCIT DE CONCURSOS

AMB UN TOTAL DE QUINZE,  AQUEST TORNA A SER EL MES AMB EL MAJOR NOMBRE  DE CONCURSOS DE L'ANY

EL REFERENDUM FA AVANÇAR ELS CERTAMENTS DE CORNELLÀ I CASSÀ
 
Colla Brots de Galzeran al concurs d'Encamp / Font: Comú d'Encamp

Ahir la població andorrana d’Encamp va celebrar el seu 24è Concurs de colles sardanistes, emmarcat dins l’Aplec de la Sardana dels Pirineus que enguany arriba a la 30ena edició. Així, a les cinc de la tarda a la Plaça dels Arinsols,  una dotzena de colles provinents d’Andorra, Catalunya i França competiren en el concurs que donà el tret de sortida als actes sardanistes del dia que inclouen també un sopar de germanor i un concert-ballada  amb la cobla La Flama de Farners a  la Sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Demà, a partir de 2/4 d’11 del matí , a la plaça dels Arínsols, podrem gaudir de l’Aplec amb les cobles La Flama de Farners i La Principal del Llobregat en sessions de matí i tarda. 
Pel que fa als guanyadors, en colles veteranes el primer premi ha estat per 'Toc de dansa' de Tarragona, en colles grans el guanyador ha estat 'Brots de Galzeran' de Rubí, en colles juvenils el 'Cors juvenils' de Terrassa han estat els primers i, per finalitzar, el colles infantils el primer premi ha estat pels 'Petits de Galzeran' de Rubí.
 
Una hora més tard, a la població de Vilanova de Bellpuig, es celebrà una nova jornada del campionat de la Terra Ferma i a les 10 de la nit Olot acollia una nova del Campionat gironí. Demà la cita serà a Les Borges Blanques pel matí, també del campionat lleidatà.
 
La setmana vinent ens espera el  concurs de Tàrrega diumenge al matí,  i a Lloret per la tarda, que encetarà la Fase final del Campionat de Catalunya a més d'acollir una nova jornada del Territorial gironí. A les 7 del vespre tenim el goig d'anunciar un nou certamen a Canet de Mar,  que acollirà la 2a jornada del Campionat Juvenil.
   
Solsona, el dissabte 16 a la tarda, Torroella de Montgrí i Tarragona el diumenge 17, Barcelona, Cervera i Sitges el dia 24 i excepcionalment acabarem el mes amb els concursos de Cornellà i Cassà de la Selva,  el dissabte 30 al vespre i a la nit respectivament, avançats degut a la jornada del Referendum de l'1 d'octubre. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada