divendres, 4 de setembre del 2015

TOT A PUNT PER A LA RECTA FINAL DEL CAMPIONAT

LA FINAL B ENCETA UN SETEMBRE MARCAT PER LES ELECCIONS AL PARLAMENT
 
BARCELONA I SITGES S'AVANCEN UNA SETMANA PER ESQUIVAR EL 27-S
 
Sitges, 2013 / Font: G.S. Montserrat
 
Aquest diumenge es reprèn a Lloret el Campionat de Catalunya, després de les vacances estivals del mes d'agost. Hi ho farà celebrant la primera jornada de la Final B en les categories absoluta i de veterans.
 
En un mes força atepeït de concursos, seguirem el cap de setmana vinent amb l'inici de la Final A Absoluta a Tarragona, que segons s'ha anunciat,  torna al moll de costa de la ciutat.
I acabarem el mes amb els concursos de Barcelona i Torroella, el dia 20 al matí i Sitges per la tarda. Així, a la Ciutat Comtal viurem la 2ª jornada de les Finals A i B en categoria Gran i a Sitges la 1ª  en Final A de Veterans, la tercera d'infantils i l'inici del Campionat d'alevins.
Això, sense oblidar-nos que els Campionats de la Terra Fema i de les Comarques Gironines segueixen també amb el seu calendari.

Recordem ara com han quedat  constituits els grups, després de les repesques de juliol i els calendaris de totes les categories:  
 
CATEGORIES  GRAN i DE VETERANS
En la categoría absoluta, els concursos de repesca han estat el  de Calella, el 20 de juny, i Vic, el 11 de juliol. Un cop acabada aquesta fase, a les colles classificades directament per a la Final A en la fase prévia, Mare Nostrum, Tarragona Dansa i Xàldiga, s’hi han afegit la Mans Anigues,  Mirant al Cel i Violetes del Bosc.
Les colles Continuïtat, Encís, Claror de Goges i Riallera competirán per assolir del 7è al 13è lloc del campionat a la final B junt amb les colles Blanca Espurna Dolç Infern i Antaviana.

Colla Violetes del Bosc a Calella / Font: Grup S. Maig
 

 

En el Campionat de Veterans, els concursos de repesca foren Cardedeu, el 21 de juny, i Vilanova i la Geltrú, el 18 de juliol. Les colles Tocs de Dansa, Joventut Sardanista i Ressò han superat aquesta fase i s’afegiran a la Sabadell i Roques Blaves a la final A. Aires Gironins i Entre Boires competirán en la Final B amb la colla Dansaires de Maig. 
Colla Ressò al concurs de Vilanova i la G. / Font: Colla Sabadell 



CATEGORIA INFANTIL
Continua la  1ª Fase. Després de Lleida, 10 de maig,  i Cardedeu, el 21 de juny, el campionat seguirà a Sitges el 20 de setembre, El Vendrell, 11 d’octubre, i la Final el 15 de novembre a Valls, amb només les 3 primeres colles classificades.

 Colla Cabirols a Carderdeu / Font: Grup S. Maig

  

CLASS. GRAL PROV.
CAMPIONAT INFANTIL
LLEIDA
CARDEDEU
LLOC
PUNTS
COLLA
S1
S2
S1
S2
1
4
CABIROLS*
1.5
1.5
2
1
2
4
ARQUIRIS
2
1
1
2.5
3
6.5
PETITS TARRAGONA D.
1
4
3
2.5
4
9
XIROIA
3
2
4
4
5
12
ESCARLATA
4
3
5
5
6
18
TERRABASTALL**
6
6
6
6

(*) Asignació de dues mitjanes al concurs de Lleida
(**) Asignació d'un útim lloc i una mitjana  al concurs de Lleida


CATEGORIA JUVENIL
Amb la mateixa estructura que els infantils, les colles s’han trobat a Sabadell, 10 de maig, Reus, 21 de juny, Vic, 11 de juliol. Resta per acabar els concursos de  Torroella de Montgrí, el20 de setembre, i de Valls, el 15 de novembre, també amb les 3 colles finalistes.

 
Colla Montgrí 2000 a Reus / Font: F. Vallejo
 
 



CATERGORIA ALEVÍ
Amb 4 colles inscrites,
ANTAVIANA JOVE
Tordera
DIMONIETS
Lleida
TRAPELLES
Sabadell
XERINOLA
Tarragona

El Campionat consta de 2 concursos:La Semifinal, 20 de setembre a Sitges i la Final, el 15 de novembre a Valls, amb les 3 primeres colles classificades. 
 
Colla Trapelles al concurs de Barcelona - Poble Nou / Font: U.C.S.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada