dijous, 11 de juny del 2015

La colla Dolç Infern referma el liderat a Ivars d'Urgell

Els Estol-Espigol d'Agramunt aconsegueixen la segona posició al concurs però encara estan lluny dels de Lleida a la classificació provisional

Imatge: Pilar Artero

             
 
COMUNICACIÓ | Sardalleida.org 
 
Ivars d'Urgell va acollir diumenge el concurs de colles sardanistes. Va ser el cinquè concurs del 41è Campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma, i el cinquè concurs en què la colla del Grup Sardanista Montserrat no va fallar i es va endur el primer lloc de la classificació. La van seguir la colla Estol-Espigol, d'Agramunt, que tot l el bon paper que estan fent aquesta temporada, a la classificació provisional estan a la tercera posició, després de 4 concursos consecutius acabant segons, i no havent participat al d'obertura de Ponts.
La mateixa classificació es va repetir als punts lliures. La Xalem de Bellvís, va completar el podi i manté de moment aquesta segona classificació a la general. La calor va ser l'autèntica protagonista d'aquesta prova, que va comptar amb la participació de 10 colles, entre les quals destacava la colla Dolça Catalunya, amfitriona, que va quedar quarta. Les colles Verge del Miracle, de Balaguer, Font de Valldans, de Ponts, Jovencells de Cervera, Ferma de Ponent de Bellpuig i Alguairenca d'Alguaire, completaven la classificació que tancava la colla Brut Natura de les Borges Blanques.
En la categoria juvenil, els Estelats d'Agramunt es van imposar a la Guspira de Lleida, i en infantil, els de Lleida, l'Escarlata, van passar per davant de les colles Demà Jovencells, de Cervera, i Esclat de Primavera, d'Almacelles. Els Dimoniets de Lleida van guanyar els Estanyets d'Ivars, en categoria Aleví.
Després d'aquest inici de temporada, que va començar el mes de febrer a Ponts, les colles sardanistes de Ponent tenen un descans fins el 29 d'agost vinent, en què Juneda reprendrà la competició sardanista, durant la seva festa major.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada