dijous, 14 de maig de 2015

INICI DELS CAMPIONATS NACIONALS INFANTIL, JUVENIL I VETERANS

ARQUIRIS I PETITS TARRAGONA DANSA EN INFANTILS, I MONTGRÍ 2000 I ESTEL DE LES GAVARRES EN JUVENILS GUANYADORES EN LA 1ª JORNADA

Petits Tarragona Dansa a Lleida / Imatge:F.Vallejo
Primera jornada del Campionat Infantil en un migdia força calurós a la ciutat de Lleida.
A les dues sardanes Petits Tarragona Dansa destacà per sobre de les seves contrincants. Malauradament, una desafortunada errada en el repartiment dels tarragonins en la segona sardana  evità que marxesin de Lleida liders en solitari. Arquiris va sortir   beneficiada, obtenint el primer lloc a la 2ª sardana després que el jurat li otorgués el segon a les dues. 
Xiroia i la local Escarlata tancaren la taula de la categoria infantil per aquest ordre.
Les colles Cabirols i Terrabasatall no asistiren a la cita.

 
 
Per la tarda, a Sabadell, els juvenils encetaren el seu campionat. Expectació amb el debut en la categoria de la colla de Cassà de la Selva Estel de les Gavarres, campiona infantil'14.
A la primera sardana vàrem veure una lluita frec a fec entre les colles Montgrí 2000 i Estel de les Gavarres pel 1er lloc i entre les colles Nova Tarragona Dansa i Creixent pel tercer. A certa distància es quedava la lleidetana Guspira.

A la segona sardana  els cassanecs no aguantaren el nivell de la primera sardana i van quedar superats per les tres anteriors, només per davant de Guspira.


 
                         Sardana de Germanor a Sabadell / Imatge: F.Vallejo

EN VETERANS, PRIMERA JORNADA DEL GRUP B AMB JUVENTUT SARDANISTA LIDER EN SOLITARI

Les tres colles al Campionat de Veterans /Imatge: F.Vallejo
Superioritat de Joventut Sardanista sobre les altres colles del grup que li va permetre posicionar-se com a lider en solitari. En la lluita per la segona posició una millorada  Entre Boires, perseguida de molt a prop per Dansaires de Maig,.
Ausencia de Sempre Laietans,  que esperem veure-la als propers concursos.

 


 

2 comentaris:

  1. Per mi, NTD, un últim directe hauria d'haver estat per no anar a compàs i anar mig compàs per darrera i ni tan sols arrivaven a acabar les tirades. Tot i això fan un 3er???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, entre tots fem més gran aquest blog. No obstant, m'agradaria que en properes ocasions fessis constar el teu nom. Salutacions i fins aviat.

      Elimina