divendres, 6 de març del 2015

2ª JORNADA DEL CAMPIONAT DE LA TERRA FERMA

La Dolç Infern s'imposa a Almacelles i ja és líder provisional
                                                                                                                                         Imatge: Jovenivola d'Agramunt
COMUNICACIÓ | Sardalleida.org
Almacelles va acollir diumenge el segon concurs de la temporada i ho va fer amb una bona exhibició de les colles de la demarcació. Fins a vuit rotllanes d'adults van omplir la plaça i van demostrar que el la competició està en bon estat de salut. La colla de Lleida Dolç Infern va guanyar aquesta nova prova i ja s'ha col·locat com a líder provisional del campionat. Els agramuntins Estol-Espígol els van seguir amb el segon lloc, mentre que la colla Xalem de Bellvís va fer-se amb el tercer lloc.
 
La classificació va completar-se amb la colla Font de Valldans, Verge del Miracle, Jovencells i Ferma de Ponent, per aquest ordre. La colla sardanista Alguairenca va tancar la classificació.

Nova colla, d'Alguaire
Precisament l'Alguairenca és la nova incorporació al 41è Campionat de la Terra Ferma. Des dels Amics de la Sardana d'Alguaire s'ha volgut recuperar el nom de la colla que va representar la població fa uns anys i han debutat amb l'objectiu de donar-li continuïtat. De fet, ja estan preparant el concurs de Lleida del proper mes de maig.

En les altres categories, la colla Guspira va superar els estelats d'Agramunt en la categoria juvenil. En la categoria infantil, la colla Escarlata, de Lleida, va superar la colla Esclat de Primavera, amfitrions, i la colla Demà Jovencells, de Cervera. En categoria aleví, la colla Diomients va guanyar els Petits Dimoniets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada