dijous, 12 de desembre de 2013

REVESSES.CAT: "Volem que diumenge sigui una festa"


AQUEST DIUMENGE FINALITZA LA SEGONA EDICIÓ DEL CURS CAMPIONAT
Revesses.cat
 
Diumenge,  a partir de 2/4 de 12 de matí, celebrarem a l’auditori de la Biblioteca Can Fabra, del carrer Segre del Barri de Sant Andreu de Barcelona, el concurs presencial, cloenda del 2n curs campionat organitzat per l’equip Revesses.cat.
Al llarg de 24 setmanes hem anat posant alternativament enigmes musicals, i un tutorial on explicàvem una possible resolució de la revessa. Enguany hem comptat amb una trentena de participants i hem observat que la metodologia emprada ha ajudat els participants en el coneixement de la resolució de les revesses. 
Concurs Presencial 2012 / Imatge: Revesses.cat
Hi ha hagut setmanes en què el percentatge de resolucions correctes ha estat de pràcticament el 100 %, i altres on la revessa a resoldre ha estat més complicada, cosa que ha produït que aquest percentatge no fos tant elevat, però ha trencat empats que hi havia en la classificació.
Volem felicitar tots els participants, que s’han pres el curs com un veritable repte, impugnant revesses amb al·legacions ben fonamentades, o bé provocant debats respecte a la possible duplicitat de tiratges i els mateixos participants aportaven la resposta o la seva  opinió al respecte. 
El proper dia 15 volem que sigui una festa, on els assistents passin una bona estona resolent revesses i altres jocs que hem preparat, i ens agradaria poder comptar amb la màxima assistència de concursants, hagin participat o no en el curs campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada