dissabte, 11 de maig del 2013

LLEIDA I SABADELL OBREN DEMÀ EL CAMPIONAT NACIONAL EN LA CATEGORIA ABSOLUTA

ELS DOS CONCURSOS ACULLEN TAMBÉ UNA NOVA JORNADA DELS CAMPIONATS DE LES SEVES DEMARCACIONS
 
MÉS DE 40 COLLES ES MOVILITZARAN DEMÀ ENTRE ELS DOS CERTAMENS
 
El  primer concurs a celebrar-se serà el lleidatà a les 12 del migdia. 25 colles, segons informa www.sardalleida.org ompliran la plaça de la Llotja, un equipament cultural i de congressos de primera magnitut de la capital del Segrià.
 
Recordem quines son les 7 les colles del Nacional que lluitan en aquest grup A:

Blanca Espurna de Sitges
Dolç Infern de Lleida
Estol-Espígol d'Agramunt
Mans amigues de Cassà de la Selva
Mare Nostrum de Barcelona
Tarragona Dansa de Tarragona
Xàldiga de Barcelona


A més,  el campionat de la Terra Ferma, viurà la seva segona jornada, després del concurs celebrat a Almacelles, el passat mes de març, amb la peculiaritat de que les dues colles capdavanteres en la categoria gran, Dolç infern i Estol-Espígol, tindran enguany un doble enfrontament, amb els dos campionats en joc.

La cobla La Principal de la Bisbal, una de les millors cobles del país, serà l'encarregada d'interpretar el galop d'entrada i les sardanes del concurs, que enguany cumpleix 65 edicions.
Aquest any, a més, coincideix amb el 40è Aniversari de l'entitat organitzadora, el Grup Sardanista Montserrat, que segons informen a la seva web www.grupsardanistamontserrat.cat  tenen preparades per l'ocasió un seguit de sorpreses per celebrar-ho juntament amb totes les colles participants.
Un últim apunt, en aquest cas metereològic, que segons les previsions no s'esperen les altes temperatures de l'any passat, tot i que  al migdia serà igualment calurós. 
 
 
 
I a les 6 de la tarda, començarà el segon concurs del dia, Sabadell, on les 6 colles restants del Campionat de Catalunya també començen la competició a per una plaça a la final A.
Les colles són: 
 
 
 
Antaviana de Tordera
Continuïtat de Torroella de Montgrí
Encís de Manlleu
Mirant al Cel de Sabadell
Riallera de Vic
Violetes del Bosc de Barcelona
 
 
A més es podrà seguir la 3ª jornada del Campionat de les comarques barcelonines en totes les categories, que amb les colles de competició lliure inscrites fan un total de 19 colles participants,  segons podem veure al blog de Sabadell Sardanista  http://entitatsabadellsardanista.blogspot.com.es, una de les entitats organitzadores del concurs juntament amb el Grup Sardanista Mirant al Cel.
Com és habitual, es comptarà amb l'actuació de la cobla Contemporània. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada